2024 Mülakat Sınavlarına Hazırlık Hukuk Soru Bankası 20. Baskı Savaş Yayınevi

Savaş Yayınevi Sinan Sakin
Ürün Kodu : 392783
Yorum Ekle
ISBN : 9786256805255

Yazar : Sinan Sakin

Basım Yılı : 2024

Boyut : 14x20

Sayfa Sayısı : 630
2024 Mülakat Sınavlarına Hazırlık Hukuk Soru Bankası 20. Baskı
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • Yorumlar (0)
  • 2024 Mülakat Sınavlarına Hazırlık Hukuk Soru Bankası 20. Baskı Savaş Yayınevi

    Savaş Mülakat Sınavlarına Hazırlık Hukuk Soru Bankası 20. Baskı - Sinan Sakin Savaş Yayınları

    Mülakat Sınavlarına Hazırlık
    Hukuk Soru Bankası
    Sinan Sakin

    Hakimlik, Kaymakamlık, İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı ve Diğer Kamu ​Kurumlarının Mülakatları

    20. Baskı Şubat 2024

    Kurumların Mülakatları ve Yazılı Sınavları İçin Çıkmış ve Çıkabilecek
    1268 Adet
    Hukuk Sorusu

    İçindekiler
    Anayasa Hukuku
    İdare Hukuku
    İdarî Yargılama Hukuku
    Medenî Hukuk
    Eşya Hukuku
    Miras Hukuku
    Kıymetli Evrak Hukuku
    Ticarî İşletme Hukuku
    Şirketler Hukuku
    Borçlar Hukuku
    Ceza Muhâkemesi Hukuku
    Ceza Genel Hukuku
    Ceza Özel Hukuku
    İcra ve İflâs Hukuku
    Medenî Usul Hukuku
    İş Hukuku

    Önsöz
    “1000 Soru 1000 Cevap Mülâkat El Kitabı” ismiyle başladığımız, ikinci baskımızdan itibaren “Mülâkat Sınavlarına Hazırlık Hukuk Soru Bankası” ismiyle devam ettiğimiz ve adayları adil bir mülâkat için hazırlamayı amaçladığımız yolculuğumuzda, 20. baskımız ile sizlerin yeniden huzurunda olmanın haklı gururunu ve doğru yolda olduğumuzun hissiyatını yaşıyoruz. Zira bizim kitabımızdan sonra piyasada kitabımızla aynı minvalde bir çok çalışma görmek bizi ayrıca mutlu etmekte, en azından adayların mülâkatlarda objektiflik kaygısı taşıdıklarını bizlere göstermektedir.

    Değerli arkadaşlar, bu baskımızda, daha önceki baskılarımızda bulunan bütün sorular gözden geçirilmiş, mevzuata olan uyarlılığı sağlama çabasıyla kitabımız güncelleştirilmiş ayrıca son yapılan mülâkatlarda sorulan sorular da mümkün olduğu ölçüde kitabımıza eklenmiştir.

    Tıpkı daha önceki baskılarımızda olduğu gibi bu baskımızda da mülâkatların yöntemi dikkate alınarak, soru-cevap metodu izlenmiş ayrıca sorular özellikle bir konu ayrımına tabi tutulmadan ya da alfabetik bir sıra izlenmeden hazırlanmıştır. Böylece mülâkata hazırlanan adayın, bir konuyla her an karşılaşma ve bu sayede o konuyu her an için güncel tutabilme ihtimali kuvvetlendirilmiştir. Buna ilave olarak, çoğu soruda mevzuat hükümlerine de yollama yapılmak suretiyle, adayın mevzuata göz atması istenmiş ve adaya derinlemesine bir çalışma olanağı sağlanmıştır. Zira amacımız, adaylara soruları ezberletmekten ziyade, soruların cevaplarının öğrenilmesini sağlayabilmektir.

    Kitapta yer alan soruların cevaplandırılmasında, yalnızca kitaptaki cevaplarla yetinilmeyip konuyla ilgili olarak ana kaynaklara, ilgili mevzuat hükümlerine ve hatta imkân bulunması durumunda ilgilinizi çeken konularda emsal içtihatlara bakılmasında büyük fayda olacağı unutulmamalıdır. Çünkü mülâkatlarda, sorulan bir sorunun derinlemesine inilerek, o sorudan farklı birkaç soru türetilebilmektedir.

    Öte yandan kitabımızın, yazılı sınavlara hazırlanan adaylar için de son tekrarı yapacakları aşamada, kitapta yer verilen konular dikkate alındığında, faydalı bir kaynak olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu itibarla, daha önceki baskılarımızda yer verdiğimiz birçok sorunun meslek sınavlarında sorulmuş olduğunu da önemle hatırlatırız.

    Hak edenin, hak ettiği için hak ettiği mesleği icra edebilmesi ve belki de bir gün mülâkatların kalkarak kitabımızın hiç satmaması dileklerimizle

    Sinan SAKİN
    15.01.2024
    Şehitkamil/GAZİANTEP

    Daha fazla bilgi
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.