2024 DGS Uzaktan Eğitim Kursu Kurstayız.com

Kurstayız.com Komisyon
Ürün Kodu : 389338
Yorum Ekle
ISBN : 9784736009612

Yazar : Komisyon

Basım Yılı : 2024

Boyut : 19x27

Sayfa Sayısı : Canlı Ders
2024 DGS Uzaktan Eğitim Kursu Kurstayız.com
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • Yorumlar (0)
  • UZAKTAN DGS KURS PROGRAMI
    Uzaktan DGSolarak başladığımız DGS Eğitim çalışmalarımız bu yıl 10 yılı geride bıraktı. Türkiye’nin ilk DGS Uzaktan Eğitim ekibi olarak elde ettiğimiz bilgi ve deneyimlerle her yıl eğitim programımızı geliştirdik. Bu yıl bireysel rehberliği ön plana aldığımız ve 50 kişi ile sınırlandırdığımız, kişiye özel 2024 Uzaktan DGS Eğitim programı 2 Ekim’de başlayacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Uzaktan DGS eğitimlerimizi üç aşamada yapacağız. Bu aşamalar şu şekilde olacaktır:

    1. Aşama:DGS Ön Hazırlık Eğitimi
    DGS Ön Hazırlık Eğitimibazı eksiklikleri gidermeye yöneliktir. Bu dönemde matematik konusunda eksikleri gidermek için Ahmet TÜMER hocamızın geliştirdiği ve MATEMATİKÇE adını verdiği temel matematik eğitimi verilecektir. Bu eğitime ek olarak sınavda başarının anahtarı olan sözel mantık ve geometri konuları bir defa bitirilmektedir. Ayrıca bu dönem, uzaktan eğitim sistemine alışma dönemi olarak da düşünülebilir. Canlı derse giriş, kaydolan derslerin izlenmesi, sistemdeki ders materyallerinin kullanımını öğrenmek gibi uyum sürecini içermektedir. DGS Ön Hazırlık Eğitiminin Programı pazartesi, çarşamba ve cuma günlerinde saat 20.00-22.00 arasında yapılması planlanan derslerimiz 2 Ekim’de başlayacak ve 29 Aralık’a kadar devam edecektir.

    2. Aşama:2024 DGS Eğitimi
    Ana DGS Eğitimi Programını içeren aşamada tüm dersler baştan başlayacaktır. Matematik, sayısal mantık ve geometri içeriğinden oluşan Sayısal Bölümde yılların deneyimine sahip Ahmet TÜMER hocamız, sözcük anlamı, cümle anlamı ve paragraf içeriği ile sözel mantık içeriğinden oluşan Sözel Bölümde yine yılların deneyimine sahip Ferhat KAYACAN hocamız ile 2024 DGS’de başarılı olmazı için çalışacağız. 2024 DGS Eğitimi programı pazartesi, çarşamba ve cuma günlerinde saat 19.00-22.00 arasında yapılması planlanan derslerimiz 8 Ocak 2024’te başlayacak ve 31 Mayıs 2024’te kadar devam edecektir. Bu süreçte hem sayısal bölüm hem de sözel bölümle ilgili tüm çalışmalarınız tamamlanmış olacaktır.

    3. Aşama:2024 DGS Kampı
    ÖSYM’nin yayımladığı sınav tarihine göre planlanacak olan kamp eğitimi haziran ayında başlayacaktır. Bu eğitim aşamasında 2024 yılında ÖSYM sınavlarında sorulan sorular analiz edilecek, benzer soru çözümleriyle de sınav öncesi tüm eksikleriniz kapatılacaktır.

    Savarona DGS Kurslarıile yaptığımız iş birliği ile uzman rehberlerimiz ile sınava hazırlık döneminde iletişim içinde olacaksınız. Ders çalışma programı, sınav değerlendirmesi, tercih danışmanlığı vs. konularda uzman rehber desteğinden yararlanacaksınız.

    50 KİŞİLİK ÖZEL UZAKTAN DGS EĞİTİM PROGRAMININ FARKI NEDİR?
    2024 DGS Uzaktan Eğitim Kursunakaydolduktan sonra DGS yetkilimiz sizinle iletişim kurarak sistem ve eğitim programı hakkında size bilgi verir. İhtiyaç duyduğunuzda iletişim kurmanız için eğitimcilerimize ve uzman rehberimize sizi yönlendirir. Eğitimcilerimizle doğrudan iletişime geçebilir, sorularınızı bekletmeden sorup cevaplarını en kısa sürede alabilirsiniz. Ayrıca soruyu çözmede eksik kalan bilgileriniz de o sırada eğitimcilerimiz tarafından size anlatılır ve eksiğiniz giderilir. Hâlâ düzelmeyen konularda bireysel çalışma programı hazırlanır ve eksik olan konunuz giderilmeye çalışılır. Canlı derslerin dışında yapılan eğitimleri de sınav gününe kadar tekrar amaçlı izleyebilirsiniz. Yayın seti, ders içerikleri, deneme ve tarama sınavlarıyla başka bir kaynağa ihtiyaç duymazsınız.


    Uzaktan DGS KursProgramını kredi kartınızda 6 taksitle alabilirsiniz.

    Fiyat Listesi:
    Temmuz, Ağustos, Eylül Aylarında : 4450TL
    Ekim Ayından İtibaren : 7250TL



    Mesafeli Satış Sözleşmesi
    • 27.11.2014 tarih ve 29188 sayılı Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinin Cayma Hakkının İstisnalarının düzenlendiği 15. maddesinin ğ fıkrası uyarınca; ‘Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallara ilişkin sözleşmeler’ cayma hakkının istisnası niteliğindedir. www.kurstayiz.com tarafından tüketiciye sunulan hizmet belirtilen istisna kapsamında yer aldığından tüketicinin iş bu sözleşme yönünden cayma hakkı bulunmamaktadır.
    • Ancak tüketicinin ciddi sağlık sorunları, sürekli hastalık, çalışmasına engel koşulların varlığı gibi mücbir sebeplerin ortaya çıkması ve tüketicinin talebi halinde www.kurstayiz.com sözleşmeyi fesih ile tüketiciyi ibra ederek tüketicinin borç ilişkisini sona erdirebilir.
    • Öğrenci istenilen kayıt silme belgelerini www.kurstayiz.com veya www.isemkitap.com iletmesi halinde Satın aldığınız Uzaktan-Canlı Eğitim ürününün, online olarak teslim aldığınız günden itibaren 3 gün içerisinde www.kurstayiz.com veya www.isemkitap.com 'a başvuruda bulunarak, ürün bedelinin % 20'i, eğitim paketi kapsamındaki gönderilen ya da gönderilecek kitap ücretleri ve ek olarak (ürün bedeli / toplam saat) Gerçekleşen Ders saati kadar ücretin iadesi yapılmayarak iptal işlemi gerçekleştirilir. İade tutarı belirtilen hesaba aktarılır.
    Online ya da Satış Temsilcisi Vasıtasıyla Kitap Alımlarında İptal/İade Şartları Nelerdir?
    • Aldığınız her ürün, Alfa Grup Yayımcılık Eğitim Bilgisayar Yazılım İnşaat San. ve Tic. LTD. ŞTİ garantisi altındadır.
    • Almış olduğunuz ürününü ambalajını açmadan/tahrip etmeden//bozmadan, ürünü kullanmadan teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz.
    • Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak oluşturtarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız
    • Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez.
    • Müşteri ürünü, kendisine teslim edildiği andaki durumu ile geri vermekle ve kullanım söz konusu ise kullanma dolayısıyla malın ticari değerindeki kaybı tazminle yükümlüdür.
    • Müşterinin ürünü iade etmesi veya alışverişinden cayması halinde, iade edilen ürün Bize ulaştığı andan itibaren on (10) gün içerisinde ürün bedeli iade edilir. Kredi kartına ürün iade bedeli bankanız tarafından 2-6 hafta arasında yapılmaktadır. Bu sürede firmamızın tasarrufu bulunmamaktadır.
    • Üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve sair durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir.
    • Yukarıdaki şartlara uygun hallerde iade edilen ürünlerde kargo ücreti müşteri tarafından ödenecektir.
    • Havale iadeleri 2 iş günü içinde Kredi Kartı iadeleri 3-10 iş günü içinde yapılacaktır. Bankanız kredi kartı iadelerini aynı gün hesabınıza yansıtmayabilir. Bu durumda bankanızın kredi kartı servisini aramanız gereklidir. Siparişinizle ilgili “İptal Edildi” uyarısı çıktıktan sonra tüm bedel kredi kartınıza veya havale yaptığınız bankanıza iade edilmektedir. Taksitli satışlarda yapılan iadeler bankanız tarafından kredi kartınıza her ay artı bakiye olarak yansıtılmaktadır.
    Daha fazla bilgi
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.