2023/Ales 3 Kursu Kurstayız.com

Kurstayız.com Komisyon
Ürün Kodu : 389337
Yorum Ekle
ISBN : 9784736009611

Yazar : Komisyon

Basım Yılı : 2023

Boyut : 19x27

Sayfa Sayısı : Canlı Ders
2023/Ales 3 Kursu Kurstayız.com
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • Yorumlar (0)
  • ALES Hazırlık Kursu
    Mükemmel bir ALES puanı almak artık çok daha kolay! ALES Hazırlık Kursu ile tüm sorularınızın cevaplarını bir arada bulacaksınız. Nitelikli eğitim kadromuz ve zengin içerikli ders programımız ile ALES'e hazırlanma sürecinizi daha keyifli hâle getiriyoruz.

    80 Puan Hedefine Ulaşana Kadar 3 Dönem Eğitim Nasıl Olacak?
    2023/ALES-3’ten 80 puan altında almanız durumunda bir sonraki 2024/ALES-1 hazırlığı için açılan ALES kursuna ücret ödemeden katılabileceksiniz. 2024/ALES-1’den de 80 puan alamamamız durumunda 2024/ALES-2 hazırlığı için açılan ALES kursuna ücret ödemeden katılabileceksiniz. Böylelikle 80 puan hedefine ulaşana kadar 3 ALES döneminde eğitimlere katılmış olacaksınız.

    ALES Nedir?
    Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES), yükseköğrenim kurumlarında öğretim görevlisi, çevirici ve yüksek lisans/doktora öğrencisi olmak isteyen adayların girdiği bir sınavdır. Türkiye'nin her yerinde yapılan sınav üniversitelerin yüksek lisans ve doktora programları için kriterleri karşılamak isteyen adaylar için önemlidir.

    Sınavın Özellikleri:Toplam 150 dakikadan oluşan sınav Sözel Bölümden 50 soru, Sayısal Bölümden 50 soru olmak üzere toplam 100 sorudan oluşmaktadır.

    Geçerlilik Süresi :5 yıl

    Puan Türleri :Sözel, Sayısal ve Eşit Ağırlık


    ALES'e Nasıl Hazırlanılır?
    ALES’e hazırlık sürecinde atılacak adımları öğrenmek sınava hazırlık sürecinizi daha etkili hâle getirebilir.

    Kaynaklar
    Uzman yazarların yazdığı akademik kitaplar, özet kitaplar, ders notları, soru çözümleri vb. gibi kaynaklardan faydalanabilirsiniz.

    Öğrenme Stratejileri
    Ders programlarımız öğrenme stratejileri, özetleme teknikleri, zaman yönetimi tecrübeleri ve test stratejilerini öğrenmenizi sağlar.

    Stüdyo Grupları
    Birlikte çalışabileceğiniz eşsiz bir öğrenme fırsatı. Stüdyo grupları öğrenme sürecinizi destekler ve sınav hakkındaki bilgi birikimini paylaşmanızı sağlar.

    Kurs İçeriği Nelerdir?
    Kurs programımız öğrencilerin tüm ALES sınav kategorilerinde gerekli olan dil bilgisi, sözcük bilgisi, okuma anlama becerileri ve matematik yetenekleri üzerinde yoğunlaşır. Ders programımız eşliğinde, özel konularda pratik yapma fırsatınız olacak.

    Konu Anlatımlı Dersler
    Tüm sınav kategorileri üzerine yoğunlaşan dersler ile öğrencilerimizin sınavı kazanması için gereken konu bilgisini, problemleri çözebilme özgüvenini, özelleştirilmiş çözümler için pratik kapasitesini ve çok daha fazlasını veriyoruz.

    Sınava İlişkin Konulara Yönelik Testler
    Soruların düzeyine uygun, sınava ilişkin konularda hazırlanmış testler sınavda başarılı olmanız için gereken tecrübeyi kazandırır.

    Performanslı Seviye Tespit Çalışmaları
    Düzenli olarak yapılan seviye tespit testleri ile öğrencinin gelişim aşamalarını takip eder ve eksikliklerini gideririz.

    Birebir Danışmanlık
    Danışmanlarımız, öğrencilerimizin ihtiyaç ve hedefleri doğrultusunda bireysel, akademik ve kariyer planlama alanlarında destek verirler.

    Eğitmcilerimiz Hakkında Bilgi
    Sözel Bölümde Ferhat KAYACAN’in, Sayısal Bölümde Ahmet TÜMER’in deneyimleriyle hedef puanlarınıza erişeceksiniz. Amacımız derslerimizi, öğrencilerin derslere ilgi göstermesini sağlamak ve öğrenmeyi keyifli hâle getirmek. Uzman rehberlerimiz de eğitim kalitemizi daha da yükseltmek için her zaman yanınızda.

    Başarı Oranlarımız
    Öğrencilerimizin başarısını önemseriz. Çünkü bizim başarımız, onların başarısı demektir. Kurslarımızda verilen eğitimlerin de etkisiyle, öğrencilerimizin ALES’te başarı oranı % 85 civarındadır.

    Yüksek Puanlar
    Birçok öğrencimiz performans testlerinde 85 puanın üzerinde almıştır.

    Katılımcı Geri Bildirimleri
    Öğrencilerimiz verdiğimiz eğitimler ile ilgili memnuniyet düzeylerini her zaman en üst seviyede tutmayı başarıyoruz.

    Birlikte Çalışma
    Birlikte çalışmanın etkisiyle, öğrencilerimiz ALES’e hazırlanırken derin bir öğrenme sağlıyorlar.
    Ders Programı
    Ders programımız toplam 120 dersi içermektedir. Dersler 4 Eylül - 17 Kasım tarihleri arasında hafta içi akşam saat 19.00-22.00’de yapılacaktır.


    Mesafeli Satış Sözleşmesi
    • 27.11.2014 tarih ve 29188 sayılı Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinin Cayma Hakkının İstisnalarının düzenlendiği 15. maddesinin ğ fıkrası uyarınca; ‘Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallara ilişkin sözleşmeler’ cayma hakkının istisnası niteliğindedir. www.kurstayiz.com tarafından tüketiciye sunulan hizmet belirtilen istisna kapsamında yer aldığından tüketicinin iş bu sözleşme yönünden cayma hakkı bulunmamaktadır.
    • Ancak tüketicinin ciddi sağlık sorunları, sürekli hastalık, çalışmasına engel koşulların varlığı gibi mücbir sebeplerin ortaya çıkması ve tüketicinin talebi halinde www.kurstayiz.com sözleşmeyi fesih ile tüketiciyi ibra ederek tüketicinin borç ilişkisini sona erdirebilir.
    • Öğrenci istenilen kayıt silme belgelerini www.kurstayiz.com veya www.isemkitap.com iletmesi halinde Satın aldığınız Uzaktan-Canlı Eğitim ürününün, online olarak teslim aldığınız günden itibaren 3 gün içerisinde www.kurstayiz.com veya www.isemkitap.com 'a başvuruda bulunarak, ürün bedelinin % 20'i, eğitim paketi kapsamındaki gönderilen ya da gönderilecek kitap ücretleri ve ek olarak (ürün bedeli / toplam saat) Gerçekleşen Ders saati kadar ücretin iadesi yapılmayarak iptal işlemi gerçekleştirilir. İade tutarı belirtilen hesaba aktarılır.
    Online ya da Satış Temsilcisi Vasıtasıyla Kitap Alımlarında İptal/İade Şartları Nelerdir?
    • Aldığınız her ürün, Alfa Grup Yayımcılık Eğitim Bilgisayar Yazılım İnşaat San. ve Tic. LTD. ŞTİ garantisi altındadır.
    • Almış olduğunuz ürününü ambalajını açmadan/tahrip etmeden//bozmadan, ürünü kullanmadan teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz.
    • Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak oluşturtarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız
    • Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez.
    • Müşteri ürünü, kendisine teslim edildiği andaki durumu ile geri vermekle ve kullanım söz konusu ise kullanma dolayısıyla malın ticari değerindeki kaybı tazminle yükümlüdür.
    • Müşterinin ürünü iade etmesi veya alışverişinden cayması halinde, iade edilen ürün Bize ulaştığı andan itibaren on (10) gün içerisinde ürün bedeli iade edilir. Kredi kartına ürün iade bedeli bankanız tarafından 2-6 hafta arasında yapılmaktadır. Bu sürede firmamızın tasarrufu bulunmamaktadır.
    • Üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve sair durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir.
    • Yukarıdaki şartlara uygun hallerde iade edilen ürünlerde kargo ücreti müşteri tarafından ödenecektir.
    • Havale iadeleri 2 iş günü içinde Kredi Kartı iadeleri 3-10 iş günü içinde yapılacaktır. Bankanız kredi kartı iadelerini aynı gün hesabınıza yansıtmayabilir. Bu durumda bankanızın kredi kartı servisini aramanız gereklidir. Siparişinizle ilgili “İptal Edildi” uyarısı çıktıktan sonra tüm bedel kredi kartınıza veya havale yaptığınız bankanıza iade edilmektedir. Taksitli satışlarda yapılan iadeler bankanız tarafından kredi kartınıza her ay artı bakiye olarak yansıtılmaktadır.
    Daha fazla bilgi
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.