2023 Tüm Sınavlar İçin Tecrübe 16x12 Problemler Denemeleri Pelikan Yayınevi

Pelikan Yayınevi Nuh Hellagün
Ürün Kodu : 387000
Yorum Ekle
ISBN : 9786257602563

Yazar : Nuh Hellagün

Basım Yılı : 2023

Boyut : 16x24

Sayfa Sayısı : 72
2023 Tüm Sınavlar İçin Tecrübe 16x12 Problemler Denemeleri
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • Yorumlar (0)
  • 2023 Tüm Sınavlar İçin Tecrübe 16x12 Problemler Denemeleri Pelikan Yayınevi

    Pelikan Yayınları 2023 Tüm Sınavlar İçin Tecrübe 16x12 Problemler Denemeleri

    Arkadaşlar merhaba ben Nuh Hoca,
    TYT: “temel matematik” sınavı olmanın yanısıra bir “Hız Sınavı”na dönüştü. Özellikle SAYILAR ve PROBLEMLER ünitelerinden gelen çok sayıdaki sorularla. Her şeyi biliyor olmanın bile zaman zaman çaresiz kaldığı TYT sınavlarında “SORUNUN BİZDEN NE İSTEDİĞİNİ” en hızlı şekilde tespit ederek rakiplerimizden bir adım önde olmalıyız. İşte şu an elinde tuttuğun 16x12 Problemler Denemeleri tam olarak bu düşüncelerle hazırlandı.

    ÖSYM’nin son beş yılda Problemlerle ilgili sorduğu sorular didik didik edildi. Son beş yılda ne sormuş, neyin üzerinde sıkça durmuş tamamının analizi yapıldı. 2023 yılında da Problemlerle ilgili ne sorabilirin üzerinde zihin cimnastiği yapılarak müthiş sorular hazırlandı. Senin burda dikkat etmen gereken en önemli husus elindeki deneme seti tamamı BECERİ TEMELLİ sorulardan oluştuğundan dolayı bu soruları çözmeye başlamadan önce problem türleriyle ilgili bir eksiğinin olmaması gerekiyor. Eksiklerin varsa “Nuh Hoca Matematik” youtube kanalındaki videolarımı izleyip, hazır bulunuşluğunu arttırdıktan sonra bu soruları çözmeye başlamaktır. Tüm sorular “AYRINTILI VİDEO ÇÖZÜMLERİ” ile sizlere sunuldu. Bu sayede anlayamadığın, anlamakta zorlandığın ve bu yüzden

    çözemediğin soruların video çözümlerini izleyerek harika bir konu çalışmasıda yapmış olacaksın.

    Denemelerdeki tüm soruları hakkıyla çözüp tamamladığında 30 TYT matematik sorusundan 12 tanesini cebine koymanın mutluluğunu ve saadetini yaşayacağından eminim.
    16x12 SAYILAR denemesinin önsözünde görüşmek üzere...

    Daha fazla bilgi
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.