2024 ÖSYM Soru Tipleriyle Paragrafın Ritmi Denemeler Arı Yayıncılık

Arı Yayıncılık TYT AYT Hamza Kaya
Ürün Kodu : 384435
Yorum Ekle
ISBN : 9786256414013

Yazar : Hamza Kaya

Basım Yılı : 2023

Boyut : 19x27

Sayfa Sayısı : 192
2023 ÖSYM Soru Tipleriyle Paragrafın Ritmi Denemeler
Hazırlık Süresi
:
29.03.2024 - 31.03.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • Yorumlar (0)
  • 2024 ÖSYM Soru Tipleriyle Paragrafın Ritmi Denemeler Arı Yayıncılık

    Arı Yayınları YKS TYT AYT KPSS Paragrafın Ritmi Denemeler Video Çözümlü Arı Yayınları

    - ÖSYM Soru Tipleriyle
    - ÖSYM Sınavlarına Hazırlık
    - Paragrafı Sevdiren Hocadan
    - Video Çözümlü
    - Youtube Kamp Destekli

    Boy aynasıdır, denemeler. Baştan aşağı, olduğu gibi her şeyi gösterir. Duygusuzdur. Bir şeyi olduğundan iyi ya da kötü göstermez; gösterme çabası içerisine girmez. Neyse, odur. Elbette neyse odur ama eldeki ayna, gerçekten boy aynası mıdır?..

    Gerçekte ne durumda olduğumuzu, hangi konu ya da soru tiplerinde başarılı olduğumuzu yine aynı şekilde hangi konu ya da soru tiplerinde geliştirilmeye ihtiyacımız olduğunu doğru tespit etmemiz çok kıymetli. Hani 13 Günde TYT Türkçe isimli kitabımızda da dediğimiz gibi: Doğru teşhis, net kurtarır!

    İşte biz, sen teşhisleri daha erken ve doğru yapabil diye, üç ritimde başka bir deyişle, üç adımda paragraf analizini en iyi şekilde yap istedik. Bunun için Ritim I’e "Soru Modu” adını verdik. ÖSYM’nin öteden beri en çok kullandığı veya son zamanlarda en çok tercih ettiği veya sormamış ama sorsa herhalde şöyle sorar dediğimiz soruları bir araya topladık. Ritim II’ye "Deneme Modu” adını verdik.
    Adım adım, seviye seviye; deneye deneye deneyimlerini artırarak ve güven tazeleyerek ilerle istedik. Ritim III’e "Sınav Modu” adını verdik. ÖSYM’nin son 5 yılda sorduğu soruları, olduğu gibi, gör ve aynanın açısını iyice genişlet istedik. Bu bölümün finalinde sana küçük bir sürpriz bıraktık. Eminiz ki çok beğeneceksin ve yine eminiz ki sana çokça katkısı olacak.

    Baştan aşağı, her bir soruyu, Paragrafı Sevdiren Hoca YouTube kanalımızdan senin için detaylıca çözeceğiz. Günbegün ve özel taktiklerle… Şimdiden çokça katkısı olması temennisi ile…

    Daha fazla bilgi
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.