2023 KAYMAKAMLIK Kursu Kurstayız.Com

Kurstayız.com Felemez Güneş
Ürün Kodu : 388334
Yorum Ekle
ISBN : 9784736009459

Yazar : Felemez Güneş-Erdal Hoca-Yusuf Ulaş İlkyaz-Hülya Kara Atalay-Ferhat Kayacan-Ahmet Tümer

Basım Yılı : 2023

Boyut : Canlı Ders

Sayfa Sayısı : 368 Saat
2023 KAYMAKAMLIK Kursu
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • Yorumlar (0)
  • Kurum sınavlarına hazırlık eğitimlerinde Türkiye’nin en deneyimli hocaları 2023 Kaymakamlık Sınavına Hazırlık Kurusunda www.kurstayiz.com sitesinde bir araya geliyor.
    Tam öğrenme modeline göre hazırlanan 2023 Kaymakamlık Sınavına Hazırlık Kursunun içeriği kazanma odaklıdır.
    Bireysel öğrenme stratejileriyle kişiselleştirilmiş çalışma programlarımızla 2023 Kaymakamlık Sınavına hazırlık sürecinizde eksiklerinize göre öğrenme yaklaşımları ile tüm eksikleriniz sınav öncesinde tamamlanacak.
    Uzman psikoloğumuz ile sınav kaygısı, zaman yönetimi, kriz yönetimi gibi kişisel çalışmaları ile sınav öncesi karşılaşabileceğiniz sorunlara çözümler üretilmeye çalışılacaktır.
    www.kurstayiz.com sitesi üzerinden uygulanacak sınavların ölçme ve değerlendirmeleri eğitim uzmanlarımız tarafından yapılarak gelişim düzeyleriniz belirlenecektir.

    Başlangıç Tarihi: 29 Mayıs 2023
    Hafta içi: 19.00-22.30
    Hafta Sonu: 10.00-18.00


    Hoca Kadrosu
    HukukFelemez Güneş & Erdal Hoca
    İktisat: Yusuf Ulaş İLKYAZ
    Tarih: Hülya KARA ATALAY
    Türkçe: Ferhat KAYACAN
    Matematik: Ahmet TÜMER
    Dersler Ders Saati
    Anayasa Hukuku 32
    İdare Hukuku 24
    Türkiye’nin İdari Yapısı 12
    Türkiye’de Mahalli İdareler 12
    Ekonomi 100
    GENEL KÜLTÜR VE GENEL YETENEK
    Dersler Ders Saati
    Türkçe 24
    Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 24
    Türkiye’nin Sosyo-Ekonomik Yapısı 20
    Türkiye’de Demokratikleşme ve İnsan Hakları 20
    Soru Kampı-Online 100
    Toplam 368 Ders Saati


    Mesafeli Satış Sözleşmesi
    • 27.11.2014 tarih ve 29188 sayılı Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinin Cayma Hakkının İstisnalarının düzenlendiği 15. maddesinin ğ fıkrası uyarınca; ‘Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallara ilişkin sözleşmeler’ cayma hakkının istisnası niteliğindedir. www.kurstayiz.com tarafından tüketiciye sunulan hizmet belirtilen istisna kapsamında yer aldığından tüketicinin iş bu sözleşme yönünden cayma hakkı bulunmamaktadır.
    • Ancak tüketicinin ciddi sağlık sorunları, sürekli hastalık, çalışmasına engel koşulların varlığı gibi mücbir sebeplerin ortaya çıkması ve tüketicinin talebi halinde www.kurstayiz.com sözleşmeyi fesih ile tüketiciyi ibra ederek tüketicinin borç ilişkisini sona erdirebilir.
    • Öğrenci istenilen kayıt silme belgelerini www.kurstayiz.com veya www.isemkitap.com iletmesi halinde Satın aldığınız Uzaktan-Canlı Eğitim ürününün, online olarak teslim aldığınız günden itibaren 3 gün içerisinde www.kurstayiz.com veya www.isemkitap.com 'a başvuruda bulunarak, ürün bedelinin % 20'i, eğitim paketi kapsamındaki gönderilen ya da gönderilecek kitap ücretleri ve ek olarak (ürün bedeli / toplam saat) Gerçekleşen Ders saati kadar ücretin iadesi yapılmayarak iptal işlemi gerçekleştirilir. İade tutarı belirtilen hesaba aktarılır.
    Online ya da Satış Temsilcisi Vasıtasıyla Kitap Alımlarında İptal/İade Şartları Nelerdir?
    • Aldığınız her ürün, Alfa Grup Yayımcılık Eğitim Bilgisayar Yazılım İnşaat San. ve Tic. LTD. ŞTİ garantisi altındadır.
    • Almış olduğunuz ürününü ambalajını açmadan/tahrip etmeden//bozmadan, ürünü kullanmadan teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz.
    • Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak oluşturtarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız
    • Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez.
    • Müşteri ürünü, kendisine teslim edildiği andaki durumu ile geri vermekle ve kullanım söz konusu ise kullanma dolayısıyla malın ticari değerindeki kaybı tazminle yükümlüdür.
    • Müşterinin ürünü iade etmesi veya alışverişinden cayması halinde, iade edilen ürün Bize ulaştığı andan itibaren on (10) gün içerisinde ürün bedeli iade edilir. Kredi kartına ürün iade bedeli bankanız tarafından 2-6 hafta arasında yapılmaktadır. Bu sürede firmamızın tasarrufu bulunmamaktadır.
    • Üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve sair durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir.
    • Yukarıdaki şartlara uygun hallerde iade edilen ürünlerde kargo ücreti müşteri tarafından ödenecektir.
    • Havale iadeleri 2 iş günü içinde Kredi Kartı iadeleri 3-10 iş günü içinde yapılacaktır. Bankanız kredi kartı iadelerini aynı gün hesabınıza yansıtmayabilir. Bu durumda bankanızın kredi kartı servisini aramanız gereklidir. Siparişinizle ilgili “İptal Edildi” uyarısı çıktıktan sonra tüm bedel kredi kartınıza veya havale yaptığınız bankanıza iade edilmektedir. Taksitli satışlarda yapılan iadeler bankanız tarafından kredi kartınıza her ay artı bakiye olarak yansıtılmaktadır.
    Daha fazla bilgi
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.